Boka övernattningslägenhet

Informationen uppdaterad senast: 2020-04-05

 

Om lägenheten

Brf Syskrinet har en övernattningslägenhet som av föreningens medlemmar kan hyra. Lägenheten ligger på bottenplan på Bergslagsvägen 43 och kostar 200 kr per natt, kostnaden läggs på föreningsmedlemmens hyresavi. När er bokning blivit godkänd kommer ni att bli kontaktade gällande överlämning av nyckeln.

Vid frågor, kontakta Bozena i styrelsen.

Regler vid bokning

Bokningen måste ske senast en vecka innan övernattningstillfället. Varje medlem får endast ha en innestående bokning åt gången på max en vecka. Efter att uthyrningen har utförts, alternativt har avbokats, går det bra att göra en ny bokning.

Fyll i kalendern och dina uppgifter för att göra en reservation.

Boka er ankomstdag och välj dagen INNAN avresedagen som sista dag för bokningen.  Ni får tillträde till lägenheten klockan 14:00 på ankomstdagen och behöver lämna lägenheten senast klockan 12:00 på avresedagen.
Exempelvis: Om ni önskar ha lägenheten en natt mellan den 1a och 2a bokas endast den 1a. Ni får tillträde klockan 14:00 den 1a och lämnar lägenheten klockan 12:00 den 2a.

Städning

Föreningsmedlemmen som bokat lokalen ansvarar för att lokalen är städad då nycklarna lämnas tillbaka. Om städningen bedöms som undermålig kommer föreningen att ta in en städfirma som debiteras föreningsmedlemmen.

Bokning

Notera att obligatoriska fält, markerade med (Obligatoriskt)*, måste vara ifyllda för att vi ska kunna lägga kostnaden för bokning på månadsavgiften. Är dessa inte ifyllda korrekt kan bokningen nekas, och lägenheten bli tillgänglig för bokning av andra.

Kalendern laddas...
Powered by Booking Calendar
captcha