Planerad avstängning av fjärrvärme och varmvatten

Information från Stockholm Exergi:

Vi behöver reparera en läcka på fjärrvärmenätet. Värme och varmvatten kommer att vara avstängt under perioden: från 2020-02-11 23:00 till 2020-02-12 03:00

Under avstängningen finns kallvatten tillgängligt som vanligt. Vi ber dig i god tid informera dina hyresgäster i området om avbrottet. Det är särskilt viktigt att informera de som är beroende av varmvatten som exempelvis frisörer, fotolabb eller förskolor om avbrottet. Efter avstängning kan fastighetens varmvatten behöva cirkuleras i upp till 10 minuter innan det blir varmt i kranen. Vid upplevda problem kan det också vara bra om fastighetens tekniska förvaltning kontrollerar att anläggningen återgått till normal funktion. För mer information besök www.stockholmexergi.se/avbrott

Hälsningar Styrelsen